Over Sandra Cremers

Secretaresse

Ik ben Sandra Cremers en sinds 2020 werkzaam als secretaresse. BOEI-Limburg is een mooie organisatie met een professioneel team, waar ik met trots en veel plezier deel van uit maak.

Samen met mijn collega Irene, bieden wij ondersteuning op administratief en secretarieel gebied. Er is een uitgebreid en gevarieerd takenpakket dat voor veel afwisseling zorgt. Denk hierbij aan de cliëntadministratie, financiële administratie, het notuleren van vergaderingen, telefoon en alle voorkomende taken.

Naast deze leuke baan heb ik een gezellig sociaal leven. Ik ben graag onderweg met mijn gezin en ontdek met ons hondje al wandelend of op mijn racefiets nieuwe plekjes in onze omgeving en daarbuiten. Mijn ontspanning vind ik ook in tekenen. Denk hierbij aan illustreren, Visual Storytelling en zakelijk tekenen. Maar ook ondersteunend tekenen in gesprek is erg leuk en interessant. Ik volg(de) diverse opleidingen om mijn ‘creatieve horizon’ te verbreden en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Op dit moment volg ik de interessante training ‘Kindertekeningen lezen en begrijpen’, want hoe fijn is het als je de taal van tekeningen begrijpt, opvallende signalen ziet én kinderen daarmee kan ondersteunen op de manier die bij hen past.

Tot ziens bij BOEI-Limburg.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)