Over Sandra Cremers

Secretaresse

Ik ben Sandra Cremers en sinds 2021 werkzaam als secretaresse. BOEI-Limburg is een mooie organisatie met een professioneel team, waar ik met trots en veel plezier deel van uit maak.

Samen met mijn collega Irene, bieden wij ondersteuning op administratief en secretarieel gebied. Er is een uitgebreid en gevarieerd takenpakket dat voor veel afwisseling zorgt. Denk hierbij aan de cliëntadministratie, financiële administratie, het notuleren van vergaderingen, telefoon en alle voorkomende taken.

Naast deze leuke baan ben ik als vrijwilliger actief betrokken bij de Stichting Roparun. Deze stichting zet zich in voor doelen en projecten in de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Jaarlijks vindt tijdens het pinksterweekend de Roparun plaats. Samen met ons team Samen Voor Palliatief, leggen wij binnen 48 uur  een afstand van ruim 550 kilometer hardlopend en fietsend af (in estafettevorm). Daarnaast heb ik onlangs mijn passie voor tekenen weer opgepakt. Vooral het zakelijk tekenen heeft mijn interesse, maar ook hier ben ik nog volop de mogelijkheden aan het verkennen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)