Ervaringen

“Onze zoon van 7 jaar had veel last van driftbuien en van alle prikkels om hem heen. Op school ging het altijd goed, maar omdat hij zich daar zo inhield kwam dat er thuis vaak uit. Nadat hij kennis had gemaakt met de hulpverlener van BOEI-Limburg, was er meteen een klik. Hij gaf zelf al aan dat hij wilde werken aan zijn boosheid. De eerste sessie was in spelvorm, om zo wat meer aan elkaar te kunnen wennen. Door hem spelenderwijs vragen te stellen, kwamen er al wat dingen boven die hem dwars zaten. Ook gaf hij aan waar hij moeite mee had om mee om te gaan. Hier is de hulpverlener dieper op in gegaan.

Mijn zoon heeft toen handvaten gekregen om hier mee om te gaan. Zo kan hij nu via een thermometer kan aangeven waar zijn gevoel en emoties zitten. Wanneer hij hoog zit en een drift bui voelt aan komen kan hij afleiding zoeken in de dingen die ze samen tijdens sessie hebben opgesteld. Ook heeft hij oefeningen gehad om zich af te kunnen sluiten van alle drukte om hem heen. Na verschillende gesprekken en oefeningen heeft hij zich zelf nu beter in de hand en kan hij zijn gevoelens beter verwoorden. Wij zijn echt super geholpen met de hulp van BOEI-Limburg”.

Als je al jaren je kind ziet worstelen, je na vele testen en hulpverleners niet wijzer word, je kind denkt dat ze wat mankeert omdat ze anders is dan anderen dan brengt BOEI letterlijk even een steun in de rug.

Alleen het kind zorgdragen via vaste protocollen, dan blijf je achter de feiten aan hollen.
Alleen met gemeende vertrouwen, kan je samen iets bouwen.

BOEI laat zien dat anders zijn niet iets negatiefs hoeft te zijn, vaak hebben kinderen meer kwaliteiten die helaas niet op school getoetst worden.

Bij BOEI zijn wij een familie en geen nummer, de samenwerking met externe hulp bv huiswerk begeleiding om alles te doen om het kind te helpen.  Het Out of the box denken,  geen valse beloftes , geeft bij ons een super vertrouwd en warm gevoel.

Fam. Reinders Belfeld

Wij willen graag onderstaande lieve woorden van een 12-jarige jongen delen gericht aan Monique, IAG`er bij BOEI-Limburg.

“Monique is net als Nanny Mc Phee;  toen ze kwam wilde ik haar niet en nu ze gaat, ga ik haar missen.”

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)