Over Patrick Loenen

Ambulant begeleider jeugd

Welkom!

Mijn naam is Patrick, geboren in 1990 en samen met mijn vrouw en zoontje woonachtig in Noord Limburg. Vanaf januari 2024 ben ik werkzaam als ambulant begeleider jeugd bij Boei Limburg. Sinds 2018 ben ik als jeugd en gezinsprofessional verbonden aan het kwaliteitsregister jeugd. Ik kijk er naar uit om het beste in elkaar naar boven te halen!

Ik heb mijn HBO opleiding Social Work-jeugd op de HAN in Nijmegen afgerond. Na mijn studie heb ik verschillende werkzaamheden verricht die altijd de connectie met jeugd hadden. Eerst ben ik gestart in het onderwijs, daarna heb ik 5 jaar als tennisleraar gewerkt en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg. Ik heb ruim 5 jaar in Eindhoven gewerkt bij een jeugd GGZ instelling en de afgelopen 2 jaar ben ik verbonden geweest aan de opvang slachtoffers huiselijk geweld in Noord/Midden Limburg. Bij deze opvang was ik werkzaam als kinderhulpverlener en was ik betrokken bij alle huiselijk geweld casuïstiek waar kinderen bij betrokken waren. Deze gezinnen waren slachtoffer van vaak meerdere traumatische gebeurtenissen. Nu wil ik mij graag inzetten voor een hulpvraag in een eerdere fase waar ik preventief te werk kan gaan. Bij Boei Limburg heb ik deze uitdaging gevonden. Ik werk geduldig, stel mij gelijkwaardig op, werk graag vanuit betrokkenheid en ik richt mij op de kansen die er altijd zijn. En dit vanuit een transparante en professionele werkrelatie waar we ons samen richten op de mogelijkheden.

Naast mijn passie voor werken met jeugd heb ik natuurlijk ook hobby’s. Ik onderneem graag iets met mijn gezin, familie en vrienden. Het kan een gezellige avond thuis zijn, het bezoeken van sportwedstrijden, zelf sporten of een avond op stap.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)