Over Michelle van den Hombergh

Psycholoog

Hoi! Mijn naam is Michelle van den Hombergh, geboren in 1994 en woonachtig in Roermond. De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn studie veel ervaring mogen opdoen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb een jaar stage gelopen als psycholoog bij het zorgteam van een middelbare Jenaplanschool. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan binnen de gespecialiseerde GGZ, waarbij ik jongeren heb begeleid met gedrags- en verslavingsproblemen. In augustus 2018 heb ik de master Mental Health – specialisatie Kind en Jeugd – afgerond.

Het concept van BOEI-Limburg maakte mij meteen enthousiast. Bij BOEI wordt zorg op maat geleverd aan kinderen, jongeren en hun ouders. Ieder mens is uniek en wordt als uniek persoon benaderd. Binnen het begeleidingstraject wordt de hulp afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Bij mij kun je terecht voor zowel diagnostisch onderzoek als behandeling. Samen met jou, en je ouders, zoek ik naar een passende oplossing voor al je vragen.

In mijn contact met jou vind ik het belangrijk om me onbevooroordeeld, open en begripvol op te stellen. Verder vind ik het van belang dat jij je serieus genomen en gehoord voelt. Het is mijn doel om samen met jou te ontdekken wat je kwaliteiten en talenten zijn, om deze vervolgens in te zetten als je persoonlijke kracht. Door het benutten van je eigen krachten ontstaat persoonlijke groei en ontwikkeling.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag onder de mensen. Ik vind het leuk om lekker te gaan uiteten en om weekendjes weg te gaan. Verder vind ik mijn ontspanning in sporten en lezen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)