Over Kim Martens

GZ-psycholoog

Wat fijn dat je benieuwd bent naar wie ik ben. Om een eerste indruk van mijzelf te geven, zal ik mij even voorstellen en wellicht gaan we elkaar dan op een later moment ook ontmoeten.

Ik ben Kim Martens, geboren in 1991 en woon samen met mijn man en hond in een klein dorpje in Brabant. Vanwege mijn interesse in mensen en hun gedrag koos ik er voor om de studie Pedagogische Wetenschappen te volgen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen en jongeren zich op hun eigen manier ontwikkelen, waarbij iedere ontwikkelingsfase zijn eigen veranderingen kent. Na mijn afstuderen als orthopedagoog ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in de jeugdzorg en GGZ. Ik ontdekte dat ik graag met gezinnen werk en samen met een jongere en diens omgeving kijk hoe we de best mogelijke ondersteuning in kunnen zetten. Goed luisteren, openheid en samenwerken zijn in mijn ogen daarbij erg belangrijk.

Ik geloof dat iedereen op enig moment in zijn/haar leven te maken kan krijgen met uitdagingen. Soms kun je hier zo in vastlopen, dat je niet meer goed weet hoe verder. Hoe dapper is het dan om hier hulp bij te vragen om hier samen verder mee te komen. Soms is het nog niet zo duidelijk wat er precies aan de hand is. Ik puzzel graag samen met jullie mee om te bekijken wat er speelt en wat er helpend zou kunnen zijn. In mijn aanpak ben ik rustig, empatisch en analytisch.
In 2024 ben ik afgestudeerd als GZ-psycholoog en ga ik ook in deze functie werken bij BOEI-Limburg.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: een lekker boek lezen in de tuin, wandelen met de hond of een beetje hobbyen in de moestuin. Verder ben ik graag met vrienden en speel ik graag volleybal.

Hopelijk heb je op deze manier een eerste indruk van mij gekregen. Ik zie je graag terug bij BOEI-Limburg.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)