Over Janske Roelofs

Orthopedagoog-Generalist

Wat fijn dat je een kijkje komt nemen bij BOEI-Limburg, omdat het (l)even anders loopt. Wij zijn er om jou, je kind, je ouder(s), je opvoeder(s) en jullie omgeving te ondersteunen om jullie hulpvraag te beantwoorden en veerkrachtig te kunnen zijn en blijven. Je hoeft het niet altijd alleen te doen.

Ik ben Janske Roelofs-Crone, mama van Jik (2017) & Juusje (2019) en partner van Toine. De ander laten groeien, is mijn drijfveer in mijn werk als orthopedagoog. Kijken door de ogen van de ander en het gedrag van de ander zien als reflectie op eigen handelen, zijn daarbij voor mij belangrijke uitgangspunten. Ik zal jou gedurende het gehele proces meenemen in de rol van medeonderzoeker en er op vertrouwen dat de oplossing in jezelf zit. Indien het lukt om samen autonomie, verbondenheid en betrokkenheid te bereiken, dan is er ruimte voor ontwikkeling en ontstaan er prachtige dingen!

Ik ben als orthopedagoog-generalist geregistreerd bij de Nederlandse Verenging voor Pedagogen (NVO) en in het BIG-register (79927243131). In 2008 heb ik de opleiding pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Ik ben daarna 11 jaar werkzaam geweest als orthopedagoog in het onderwijs (regulier/ speciaal basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO) en heb daarnaast ervaring op mogen doen binnen een kleinschalige psychologenpraktijk. In januari 2019 heb ik de postdoctorale opleiding tot orthopedagoog-generalist afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als regiebehandelaar bij Boei-Limburg. Naast begeleiding, behandeling (o.a. systemische interventies, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR) en onderzoek bied ik coaching, consultatie en werkbegeleiding aan zorg- en onderwijsprofessionals en heb ik een adviserende rol t.a.v. beleidsontwikkelingen. De jas van BOEI-Limburg past mij goed. Kleinschaligheid, openheid, durven kijken naar jezelf, oog hebben voor de ander en professionaliteit staan hoog in het vaandel.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden, speel ik trompet bij hofkapel VG Tumult, houd ik van hard lopen, gitaar spelen, dansen en muziek luisteren en zet ik me in voor het bestuur van de stichting Furaha Orphans Kenia.

Tot ziens bij BOEI-Limburg!

Janske

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)