Over Janneke Peeters

Intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG)

Ik ben Janneke Peeters, sinds januari 2021 werkzaam bij BOEI-Limburg. Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de psychiatrie en gespecialiseerde GGZ.

Al jouw ervaringen uit het verleden, maken wie je nu bent en wat je doet. Als mensen zich aanmelden bij BOEI-limburg ga ik samen met hen op zoek naar ‘waarom doe je wat je doet?’ en is dit in jullie situatie het best passend? Daarbij ga ik er vanuit dat iedereen dit met de beste bedoelingen doet.

Samen kijken we naar het grotere geheel, in plaats van enkel focussen op het individu. Kijkend naar wat goed gaat en uitgaande van ieders kwaliteiten, werk ik samen met een gezin aan onderlinge verbinding om weer op een positievere manier verder te kunnen. Ik beschouw mezelf daarbij als neutrale voorbijganger die zich vooral richt op de mogelijkheden, wensen en behoeften van het gezin.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en ben ik vaak te vinden in de sporthal óf om zelf te volleyballen óf om te kijken naar volleybalwedstrijden van mijn kinderen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)