Over Corma Poelen

GZ-Psycholoog

Een stukje meereizen, op weg naar jezelf, om daarna weer los te laten, zodat je weer verder kunt.

Ik ben Corma Poelen, sinds november 2021 werkzaam bij Boei-Limburg als GZ-psycholoog. In mijn werk vind ik het belangrijk om eerst contact te maken; een samenwerking aan te gaan. Daarna kijken we samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de moeilijkheden minder worden en je weer in je kracht komt te staan. Dit doe ik het liefst samen met voor jou belangrijke anderen. Meestal doen we dit in een behandeling, individueel en/of met jouw gezin, ouders, school en diegene die we hierbij nodig hebben. Soms is het ook nodig om eerst uit te pluizen wat er precies aan de hand is of hoe je in elkaar steekt.

Voordat ik bij Boei-Limburg kwam werken heb ik ervaring opgedaan binnen de specialistische GGZ. Hier heb ik ook de GZ-opleiding gevolgd en mijn kennis uitgebreid middels de CGT opleiding (cognitieve gedragstherapie) en de EMDR opleiding (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). In mijn werk maak ik ook vaak gebruik van creatieve middelen.

In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s van mensen en natuur, maak ik muziek en ben ik moeder en samenwonend met mijn vriend.

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)