Over Charèl Timmermans

Orthopedagoog

Mijn naam is Charèl Timmermans (1990). Geboren in Venlo, gestudeerd in Nijmegen en vervolgens 10 jaar lang gewoond midden in deze mooie 4-daagse stad. Mijn vriend en ik hebben uiteindelijk besloten om terug te gaan naar onze roots, waardoor ik momenteel lekker op de fiets naar mijn werk kan.

Na mijn opleiding hbo-pedagogiek heeft de pre-master mij klaargestoomd voor de master Orthopedagogiek. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende GGZ-instellingen ervaring op mogen doen, zowel in de basis als de specialistische GGZ. Wat mij het meest aanspreekt bij BOEI-Limburg? De persoonlijke aandacht in een kleinschalige organisatie waarbij de lijntjes kort zijn en het team veel enthousiasme en professionaliteit uitstraalt. Ik vind het heel fijn dat ik onderdeel mag zijn van dit team.

Binnen BOEI-Limburg ben ik werkzaam als orthopedagoog. Ik verricht psychodiagnostisch onderzoek en bied behandeling op maat aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun systeem. Waar ik heel blij van word in mijn werk is dat ik een bijdrage mag leveren aan het laten groeien én bloeien van een kind én zijn ouders. In mijn werk vind ik het belangrijk dat mensen het gevoel hebben alles te kunnen vertellen wat ze maar willen, waardoor ze zich serieus genomen voelen. Door vooral te luisteren en op zoek te gaan naar de oorzaak van het gedrag, probeer ik iemand écht te begrijpen. Ik leg hierbij de focus op de krachten en kwaliteiten en daag ouders uit om met andere ogen naar hun kind te kijken. Ik geniet ervan als een kind nieuwe dingen van zichzelf ontdekt. Een persoonlijke en positieve op maat gesneden aanpak typeert mijn werkwijze.

Verder ben ik: zorgvuldig, het zonnetje in huis, een bezige bij, perfectionistisch met een goud randje, een harde werker, een buitenmens, fanatieke hardloopster en een boekenwurm. Ik houd van sportieve uitdagingen, het liefst in de natuur.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij BOEI-Limburg!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)