Over Anke Giesberts

Office Manager & kindertherapeut

Mijn naam is Anke Giesberts, geboren in 1990 en woonachtig in Venlo. Ik heb de HBO-opleiding Social Work afgerond, met als uitstroomprofiel Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Tijdens mijn opleiding heb ik de specialisatie jeugdzorg gehad. Daarnaast heb ik mij tijdens mijn minor verdiept in mensen met een verstandelijke beperking. 

Gedurende mijn opleiding, stages en werk is mijn interesse voor de jeugdzorg gewekt en gegroeid. Kinderen, jeugdigen en hun systeem is een doelgroep die mijn interesse heeft en mij uit blijft dagen. Ik vind het belangrijk om maatwerk te kunnen bieden in een team vol expertise, een steuntje in de rug te kunnen zijn voor de cliënt en toekomstgericht te werken.

Het concept van BOEI-Limburg, waarbij veel gevarieerde hulpverlening in één instelling is ondergebracht, heeft mij meteen enthousiast gemaakt. Ik streef ernaar om, indien nodig, het leefklimaat van het kind en diens omgeving te verbeteren. Mijn visie op het hulpverlenen is dat de hulpverlening cliëntgericht hoort te zijn. Hulp hoort afgestemd te worden op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Daarnaast ben ik van mening dat de hulpverlening zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig hoort te zijn.

Binnen BOEI-Limburg ben ik werkzaam als kindercoach, ambulant begeleider, speltherapeut en geef ik verschillende soorten trainingen aan kinderen en jongeren. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, sport ik en ben ik graag onder de mensen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)