Over Amal Swinkels

Orthopedagoog

Hoi, leuk om kennis te maken! Mijn naam is Amal Swinkels en ik ben geboren in 1999. Samen met mijn vriend woon ik in het prachtige Noord-Limburg. Na het afronden van mijn bachelor in sociologie besloot ik mijn academische reis voort te zetten en ben ik begonnen aan de master orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht.

Gedurende mijn masteropleiding ben ik enthousiast gestart bij BOEI-Limburg, waar ik sinds mijn afstuderen in 2023 met veel toewijding werk als orthopedagoog. Mijn taken omvatten het bieden van behandelingen aan kinderen, jongeren en hun gezinnen, evenals het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek.

Bij BOEI-Limburg vinden we het van groot belang om ondersteuning te bieden aan gezinnen die onze hulp nodig hebben om weer in balans te komen. Een visie die heel goed bij mij aansluit. Mijn passie ligt in het bijdragen aan het herstel van deze balans, zodat de jongsten in onze samenleving zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hierbij staat het kind centraal, met zijn of haar unieke zorgvraag als leidraad. Ik hecht er bijzonder veel waarde aan dat elk kind gezien wordt en geloof sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Mijn missie is om naast deze kinderen te staan, hen te ondersteunen en te begeleiden op hun pad naar herstel en ontwikkeling. Mijn werkwijze is gefocust op het begrijpen van de individuele behoeften van het kind, en ik zet mij in om de benodigde hulp te bieden, waarbij ik de kracht van de omgeving betrek. Het doel is altijd om een ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen en jongeren de optimale mogelijkheden krijgen om te groeien en te bloeien.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik mijn energie kwijt kan. Daarnaast koester ik een grote liefde voor koken en besteed ik graag mijn vrije momenten aan het doorspitten van mijn grote verzameling kookboeken en het bereiden van heerlijke gerechten.

Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van het BOEI-Limburg team en te kunnen bijdragen aan het welzijn van de jongste generaties in onze samenleving. Laten we samen werken aan een gezonde en harmonieuze toekomst voor de kinderen en jongeren die onze zorg zo hard nodig hebben!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem dan gewoon contact met ons op!

Neem dan gewoon contact met ons op!

Contactpagina openen (klik hier)