Het is onze passie om kinderen en hun gezinnen te helpen en ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer positief verder kunnen, zonder onze hulp. Voel jij je aangesproken? Dan pas jij wellicht in ons team.

BOEI-Limburg is een kleinschalige, toegewijde GGZ-organisatie voor jeugd en gezin met een breed aanbod. De organisatie is in 2013 gestart vanuit de gedachte dat elk kind recht heeft op goede geestelijke gezondheidszorg die cliëntvriendelijk, effectief, laagdrempelig en betaalbaar is. Het kind of de jongere staat bij ons altijd centraal. We kijken naar zijn behoeften en zetten hulp in die daarbij past. Vanuit de gedachte van Positieve Gezondheid en een systemische aanpak bieden wij kortdurende en oplossingsgerichte zorg zowel bij lichte als meer complexe problematiek. Wij werken graag samen met andere organisaties om tot goede passende hulp te komen. Er is veel ruimte voor initiatief en innovatie.

BOEI-Limburg is een organisatie waar mensen graag werken. Wij ondersteunen onze medewerkers waar mogelijk in hun werk door middel van opleiding, werkbegeleiding, intervisie/supervisie en bilateraal overleg. Werkplezier en een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk.

Functie

Je werkt binnen een breed multidisciplinair team, met daarin o.a. (GZ) psychologen en orthopedagogen (generalist), systeemtherapeuten, ambulant (gezins-) begeleiders, drama- en speltherapeuten. Vanuit een systemisch, vraaggericht perspectief en op basis van de visie van de Nieuwe GGZ en Positieve Gezondheid, lever je een belangrijke bijdrage aan de zorg die wij bieden.

Jouw werk zal voornamelijk bestaan uit het voorschrijven van medicatie, het verrichten van daarbij behorende onderzoeken en het opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseur voor collega’s bij complexe en crisisgevoelige casussen.  Je onderhoudt externe contacten en werkt op een prettige wijze samen met onze ketenpartners. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgaanbod.

Naar wie zijn Wij op zoek?

Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ en bent in het bezit van een geldige RSV en BIG-registratie. Je hebt affiniteit en ervaring met kinderen en jeugd tot 23 jaar. Je bent een enthousiaste collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je werkt graag intern en extern samen om tot de meest passende zorg te komen die aansluit bij de behoefte van het kind en zijn systeem. Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied en draagt hiermee bij aan de professionele ontwikkeling van de organisatie.

Wij bieden jou

Een deskundig team met een gezellige, collegiale werksfeer binnen een ondernemende organisatie. Goede samenwerking en korte lijnen tussen de verschillende disciplines. Goede administratieve ondersteuning, hoge mate van flexibiliteit in mogelijkheden die aansluiten bij persoonlijke wensen en behoeften. Een uitstekende honorering binnen de CAO GGZ. Een ZZP constructie is ook mogelijk.

Past BOEI-Limburg bij jouw ambitie?

Stuur dan een actueel CV en motivatiebrief vóór 15 maart naar administratie@boei-limburg.nl

Wil je eerst meer informatie?
Kijk op www.boei-limburg.nl of bel naar BOEI-Limburg 077-3523883 en vraag naar Marjolein Dijs, Directeur Zorg.