Karla Bijlmakers

Medisch Secretaresse

Hallo allemaal,

Mijn naam is Karla Bijlmakers, geboren in 1963 en woonachtig te Roermond.

Mijn hele werkzame leven ben ik al in de gezondheidszorg bezig. Begonnen als voedingsassistente en daarna verder gegaan als afdelingssecretaresse, medisch administratief medewerkster. Sinds enkele jaren ben ik medisch secretaresse. Ik heb gewerkt in het Laurentiusziekenhuis, bij het Centraal Orgaan Asielzoekers, het Centrum Indicatiestelling Zorg en de Mutsaersstichting. En vanaf oktober 2018 bij BOEI-Limburg.

In mijn werk heb ik altijd met mensen te maken. Ik vind het prettig om op een dienstverlenende manier met en voor mensen te werken en dan vooral wanneer het kinderen betreft. Ik ben een geduldig iemand en kan goed luisteren. Hierdoor weet ik goed wat mensen van mij verwachten en ben in staat hierop in te spelen. Mijn werk doe ik met veel enthousiasme, waarbij ik klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heb staan.

In mijn vrije tijd ben ik met van alles bezig; ik speel klarinet bij twee harmonieën, doe hier tevens vrijwilligerswerk, ik tuinier graag, knap oude meubeltjes op, lees graag een goed boek en geniet van het samenzijn met familie en vrienden.