Judith Slabbers

 

Mijn naam Is Judith Slabbers (1969), geregistreerd jeugdhulpverlener (SKJ).

Nadat ik in 1993 ben afgestudeerd aan het HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) heb ik als groepsleidster op een dagbehandeling voor kinderen met gedragsproblemen gewerkt. Daarnaast heb ik de IAG opleiding gevolgd (Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding) waarna ik de overstap heb gemaakt naar de ambulante hulpverlening. Systeemgericht werken is hierbij mijn uitgangspunt met een focus op het vergroten van eigen krachten. Het geeft me veel voldoening om  trajecten te ontwikkelen en uit te voeren in het belang van cliënten. Het opzetten en doceren van de pubercursus “Coach je Puber” en een Jongeren Service Punt zijn hier voorbeelden van. Immers, jeugdzorg is en blijft een prachtig vakgebied.

In  2014 ben ik gestart aan de Master SEN opleiding (special educational needs) als begeleidings specialist. Middels deze opleiding wil ik een koppeling maken tussen de jeugdzorg en het onderwijs waarbij de nadruk ligt op interdisciplinair samenwerken.

Gedurende mijn loopbaan in de jeugdzorg ben ik gefascineerd geraakt door de hoeveelheid expertise betreffende kinderen/jeugdigen en hun gezinnen. Daarom spreekt de multidisciplinaire zorg van BOEI-Limburg mij enorm aan en is het fijn deel uit te maken van dit team professionals.

Tot slot, naast alle drukte die een baan en een studie met zich meebrengen, ben ik moeder van 2 pubers, verheug ik me altijd op een goed boek, op de camping, met het hele gezin en sport ik graag.