Cindy Visser

Gezinsbegeleider

Leuk dat je even een kijkje bij me neemt! Ik ben Cindy, SKJ-gecertificeerd jeugdhulpverlener en gezinscoach bij BOEI-Limburg. Mijn wieg stond in Eindhoven (bouwjaar 1973), maar op mijn achttiende verhuisde ik naar Limburg voor mijn studie Verpleegkunde.

Meteen na mijn opleiding kon ik in Venlo als verpleegkundige aan de slag en na een aantal jaar besloot ik me verder te specialiseren in de verslavingszorg. Hier leerde ik ontzettend veel over middelengebruik en –misbruik en ook psychiatrie. Ik merkte dat mijn interesse steeds meer uitging naar jongeren en hun problematiek en koos ervoor me in die richting verder te scholen. Toen ik de kans kreeg om aan de slag te gaan als ambulant begeleider bij een instelling voor jongeren met psychosociale en/of psychiatrische problematiek, greep ik die dan ook met beide handen aan.

Het werd me steeds duidelijker dat het helpen van kinderen en hun ouders me het meeste voldoening gaf. In 2007 maakte ik dan ook de overstap naar Bureau Jeugdzorg, om zoveel mogelijk voor hen te kunnen betekenen. Verder opgeleid als Jeugdhulpverlener en Jeugdbeschermer heb ik me hier tot 2015 voor al mijn cliënten hard gemaakt. Toen kwam de decentralisering van de zorg, die me bij BOEI-Limburg bracht. Hier krijg ik alle ruimte om mijn ervaringen en expertise te benutten en voel ik me als een vis in het water.

Behalve gezinscoach ben ik ook docent Shantala babymassage en kun je bij mij terecht voor allerlei therapeutische massages en aromatherapie. Daarnaast hou ik me professioneel bezig met de do’s en dont’s van social media en internet. Wil je hier meer over weten, klop dan gerust bij me aan.

In mijn vrije tijd zet ik me graag als vrijwilliger in voor Challenge Day Nederland (Over de streep, Als je me echt zou kennen…) en ben ik aangesloten bij Hart voor Venlo (hulp bij reanimaties).

O, ja: bovenal ben ik de trotse moeder van twee tienerzoons, waar ik graag leuke dingen mee doe!

Hartelijke groet,

Cindy