Beroepskrachten

Het kan voorkomen dat het kind/jongeren psychische problemen ervaart, niet goed in zijn vel zit en ouders zich zorgen maken. Thuis of op school loopt het niet lekker of er zijn bepaalde ingrijpende veranderingen in de gezinssituatie die zorg en aandacht nodig hebben. BOEI-Limburg biedt consultatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding bij dit soort problematieken. Ons team bestaat uit specialisten die samen beschikken over de expertise die nodig is om problemen op te lossen. We zetten in wat nodig is. Dat kan zijn in de thuissituatie, bij ons in de spreekkamer, met alle direct betrokkenen of juist individueel. Om nog beter af te stemmen op de hulpvraag en de wensen van het kind en zijn systeem bieden we een divers behandelaanbod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen in groepsverband, behandeling middels coaching of behandeling middels spel- of dramatherapie. Het systeem wordt altijd actief betrokken. Samen met alle betrokkenen verkennen wij de hulpvraag en leveren we de daarbij passende zorg en hulpverlening.

Professionals die te maken hebben met kinderen, jongeren en hun ouders in een complexe situatie kunnen ons consulteren. We denken hierbij aan gezinscoaches, wijkteamleden of jeugdconsulenten, zorgcoördinatoren, intern begeleiders, leerplichtambtenaren, huisartsen, behandelaren, enzovoorts. Wij werken graag met u samen om te zorgen voor goed op elkaar afgestemde hulp en ondersteuning.

Wij werken zonder wachtlijsten dus zodra het kan wordt vanuit het multidisciplinair overleg actie in gang gezet. We betrekken hierbij alle levensgebieden, onze expertisen bundelen we en we werken samen met alle direct betrokkenen.

Wij werken in de gemeenten: Horst aan de Maas, Beesel, Bergen, Gennep, Peel en Maas, Venlo en Venray.

Voor vragen, consultatie of een aanmelding kunt u contact met ons opnnemen via: 077-35 23 883 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.